Kedves Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam pár szóban vállalkozásunkat. A LafiSoft 1991 óta működő, több mint 25 éves tapasztalttal rendelkező családi vállalkozás.  Fő tevékenységünk  felhasználóbarát adatbázis-kezelő programok létrehozása, fejlesztése Windows és Linux operációs rendszerek alatt. Szakterületünk a raktárkészlet kezelő és számlázó rendszerek fejlesztése egyedi igények szerint.További szolgáltatásaink közé tartozik a vásárolt programok használatának betanítása, élelmezéssel kapcsolatos szaktanácsadás, valami étlap tervezés a törvényi előírásoknak megfelelően. Sok éves fejlesztési tapasztalatnak és ügyfeleink  visszaigazolásainak köszönhetően szoftvereink  szinte minden igényt ki tudnak elégíteni.

A Lafisoft  a kis és középvállalkozások egyedi igényeit kívánja kielégíteni. Programjainkat az ország számos pontján elégedetten használják. Célunk, hogy ügyfeleink számára megkönnyítsük a mindennapi munkát, segítsük egyszerűbbé tenni az adminisztratív feladatokat és ezáltal a papírmunkáról átkerülhet a hangsúly arra, ami igazán fontos. Mindez elérhető áron. Az évek során folyamatosan fejlesztjük a kínált programokat, szem előtt tartva ügyfeleink igényeit és a törvényi előírásokat. Minden esetben meghatározóak a megrendelő speciális igényei, amelyeknek kidolgozása a kész programot kiemeli a piacot jellemző szoftver túlkínálatból.

Szoros kapcsolatot építettünk ki ügyfeleinkkel, és a visszajelzéseket, észrevételeket szívesen fogadjuk. Az éves programfrissítések során ezen észrevételeket felhasználva fejlesztjük, javítjuk a szoftvereket. Így elkerülhető, hogy a valóságtól elrugaszkodott, úgynevezett íróasztal fejlesztéseket készítsünk.  Megrendelésre készítünk az általános verziókból speciális változatot is, a ügyfél igényeihez igazítva a programot. A legfontosabb számunkra az Önök elégedettsége.

Bátran keressen minket kérdéseivel vagy egyedi igényekkel, állunk rendelkezésére.

Fejlesztői környezet

Embarcadero  Delphi 10 fejlesztő rendszeren fejlesztünk  új programokat, Windows és Android mobil telefonokra is. Linux  programokat Freepascalban,  Lazarus RAD fejlesztö rendszerrel készítjük.  Az adatbázis motor ezekben az esetekben mySQL ha hálózati programról van szó, vagy SQLlite ha helyi gépen, szólóban fut a program.

Elérhetőségek:

Kis Zoltán – Lafisoft
Iroda: 6400 Kiskunhalas, Kassa u. 24.
Telefon: +36 77 425 262
Mobil: +36 70 389 5664

Adószám: 43835056-1-23

E-mail: lafisoft@lafisoft.hu
E-mail: lafisoft@emitelnet.hu
Facebook: LafiSoft